Scott Cao STV-017E fiolin

Scott Cao STV-017e har en stor og rik tone. Denne fiolinen passer veldig godt til eleven som har kommet godt i gang og trenger et instrument å utvikle seg videre med, eller for deg som ganske enkelt ønsker en god fiolin. 

Tilbakemelding fra kunde:

"Takker så mye for et vakkert og lettspilt instrument som i tillegg har en super tone!
Fiolinen overgår mange dyrere eksemplarer som jeg har prøvet!"

Tore Johansen, 12/3-2018

Les merShow less
kr 9,995.00
Størrelse
  • 1/4
  • 3/4
  • 4/4
På lager
Beskrivelse

Bunn og sider er laget av europeisk lønn, toppen av europeisk gran, gripebrettet er laget av ibenholt. Hakestøtte og stemmeskruer er laget av buksbom mens strengeholderen er laget av syntetisk materialer og har fire integrerte finstemmere (på produktbildet har fiolinen stemmeskruer, hakebrett og strengeholder av rosentre).   

Str 4/4 rigges med Pirastro Tonica strenger, mens str 1/4, 1/2 og 3/4 rigges med Pirastro Obligato eller Pirastro Evah Pirazzi strenger. Kasse og bue er inkludert i prisen.

Lagerføres i str 1/4, 1/2, 3/4 og 4/4.

Les merShow less
Produktdetaljer
Sist vist
kr 9,995.00
Scott Cao STV-017e har en stor og rik tone. Denne fiolinen passer veldig godt til eleven som har kommet godt i gang og trenger et instrument å utvikle seg videre med, eller for deg som ganske enkelt ønsker en god...
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
16 andre produkter i samme kategori:
kr 15,999.00
Nydelig fiolin laget i Scott Caos workshop i GuangZhou. Her jobber dyktige prisvinnende fiolinmakere. Flott tone, nøye utvalgt tremateriale, høykvalitets lakk og utsøkt håndverk. STV-750 passer utmerket til...
kr 2,899.00
Flott fiolin fra Gewa oppgradert med Pirastro Tonica strenger. Disse strengene tilfører fiolinen en solid klangforbedring i form av mer fylde, rundhet og volum. Slutt resultatet blir da en meget god nybegynner fiolin.

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.