Tononi fiolin

Meget god og lettspilt fiolin. Åpen, fyldig og klar tone! Passer perfekt til fiolinelever som stiller krav til et godt instrument for videre utvikling. 

Les merShow less
kr 9,999.00
Størrelse
  • 3/4
  • 4/4
På lager
Beskrivelse

Fiolinen kommer fra tyske Tononi og er laget av utvalgte materialer. Heltre gran i lokk, heltre lønn i sarg og bunn, samt ibenholt stemmeskruer, hake- og greipebrett. Strengeholderen har fire integrerte finstemmere for å gjøre stemmingen enklere. Den leveres ferdig rigget med Despiau stol og Pirastro Tonica strenger.
Inkludert i prisen er også fiolinkasse av spesielt god kvalitet. Denne er laget i solid tremateriale med god polstring på innsiden og trekk som er motstandsdyktig mot vann. Kan selvfølgelig bæres som ryggsekk.

Vedlagte bue er nøye utvalgt og er laget av brasiltre med med ibenholt frosh og hestehår.

Lagerføres i str 3/4 og 4/4.

NB! Str 3/4 fiolinen leveres med pilformet etui og er rigget med Pirastro Obligato strenger.

Kan leveres i andre størrelser, da med en leveringstid på ca 10 dager.

Les merShow less
Produktdetaljer
Sist vist
kr 9,999.00
Meget god og lettspilt fiolin. Åpen, fyldig og klar tone! Passer perfekt til fiolinelever som stiller krav til et godt instrument for videre utvikling. 
16 andre produkter i samme kategori:
kr 2,499.00
God nybegynner fiolin inkludert bue, harpiks og kasse. "Jeg er kjempefornøyd med de fiolinene vi har. Til å være såpass billige er disse blant de beste barnefiolinene jeg ha vært borti som lærer. Gleder meg til å...
kr 2,899.00
Flott fiolin fra Gewa oppgradert med Pirastro Tonica strenger. Disse strengene tilfører fiolinen en solid klangforbedring i form av mer fylde, rundhet og volum. Slutt resultatet blir da en meget god nybegynner fiolin.

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.